Privacy Policy

[:en]

General

Transformation Lighthouse d.o.o. established in Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 13, registration number: 6207359000 (in future referenced as: »Transformation Lighthouse«) is the operator of personal data that is processed within the frames od this privacy policy.

Transformation Lighthouse collects and processes personal data in accordance with the Act on Protection of Personal Data (Uradni list RD, št. 94/07) and the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 (GDPR) of European Parliament and Council with the date of 27 April 2016 on data protection and privacy for all individuals and on free flow of such data and on annulment of Directive 95/46/ES (in future referenced as: “Data Protection Directive”) and other regulations that regulate the protection of personal data.

 

What kind of personal data is collected and processed?

Personal data collected and processed on the website is personal data of users that register to participate at Hackathon events and users that sign up to receive newsletters. This personal data includes name, surname, e-mail address, phone number, postal address, date of birth, level of education and CV. 

 

Why is personal data collected and processed?

Transformation Lighthouse processes user’s personal data for different purposes: 

  • Processing of personal data of unregistered users on the website for receiving newsletters.

Processing of the following personal data: name, surname and email address. The user provides this personal data freely but necessarily in order to use mentioned services. Withdrawal from providing the personal data will result in Transformation Lighthouse not being able to provide access to services for the user.

  • Processing of personal data as a result of registration to participate at Hackathon event

For purposes of using the service to participate at Hackathon event, the following personal data of user is processed: name and surname, email address, phone number, postal address, date of birth, level of education and CV. The user provides this personal data freely but necessarily in order to use mentioned services. Withdrawal from providing the personal data will result in Transformation Lighthouse not being able to provide access to services for the user.

  • Processing of personal data for direct marketing

Processing of the following personal data: name, surname and email address, can be processed for the purpose of direct marketing through email by Transformation Lighthouse, such as: sending news and advertisement, sending electronic messages, invitations to social events and re-marketing in social media in connection with other media providers, e.g. Facebook or Google.

If demanded by law, the Company Transformation Lighthouse will ask the user to approve explicit consent to process user’s personal data for the purposes of direct marketing. The user can withdraw his consent at anytime by sending an email to the below mentioned email address of the Company Transformation Lighthouse or by using the “Unsubscribe from any news on direct marketing” link provided in every email from the Company Transformation Lighthouse that contains communication on direct marketing. User’s consent withdrawal will not affect the provision of services to the user and the lawfulness of consent-based processing before its withdrawal. 

  • Processing of personal data as a result of publishing one’s own opinion and sharing posts on social media

User’s have the option to share their opinions, impressions and experiences with other interested visitors to the website of Transformation Lighthouse and with their friends and contacts on social media platforms Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube and Google. Publication of each opinion or service satisfaction rating demands that the user consents with sharing the opinion on social networks. The user provides his personal data freely, but necessarily in order to publish his own opinion or share the post on social networks.

  • Processing of personal data as a result of fulfilling legal requirements

The Company Transformation Lighthouse can process personal data of a user with the purpose of fulfilling the legal requirements imposed by the authorities. This particularly involves (i) processing of information on service payments to fulfil tax and accounting obligations and (ii) disclosing information demanded by authorities, including courts, on the basis and in scope of generally accepted provisions.

  • Processing of personal data for the purpose of legal interests that the Company Transformation Lighthouse or a third person is following if this legal interest does not prevail over the interests or fundamental rights or freedom of the user.

Transformation Lighthouse can process personal data of a user with the purpose of establishment, exercise and defence of legal claims of the Company Transformation Lighthouse to protect the rights or interests of the Company Transformation Lighthouse, of other users or of third persons, or for the purpose of reorganisation, including sale, merger or other business divestment of Transformation Lighthouse, entirely or partially.

 

To whom do we disclose the personal data?

Transformation Lighthouse can disclose the personal data to:

  1. Service providers that carry out services for the Company Transformation Lighthouse and enable that Transformation Lighthouse provides services to its users. Services that could be demanded are for example: enabling infrastructure and IT services, enabling customer services, improvement of services provided by Transformation Lighthouse, and optimisation of website. If not necessary or required by law, service providers are not authorized to disclose or use personal data of the user for their own purposes, but rather act on behalf of and following instructions of Transformation Lighthouse.
  2. Service providers that carry out services for Transformation Lighthouse and enable Transformation Lighthouse to carry out marketing activities, including direct marketing for own services and products, market research analysis and statistical analysis, and re-marketing through social media, e.g. Facebook and Google. If not necessary or required by law, service providers are not authorized to disclose or use personal data of the user for their own purposes, but rather act on behalf of and following instructions of Transformation Lighthouse. 
  3. Authorities, including courts, tribunals, regulators, or other public authorities, in the frame necessary to: (i) carry out legal requirements imposed to Transformation Lighthouse; (ii) protect and uphold the rights of Transformation Lighthouse, rights of other user or third persons, including the rights of intellectual property; (iii) ensure the safety of Transformation Lighthouse, other user, or third person. 
  4. Client of transactions, advisers, or consultants for the purpose of Transformation Lighthouse’s reorganisation, including sale, merger, or other business divestment of Transformation Lighthouse, partially or entirely and providing that the third persons are subject to privacy policy that provides adequate protection of user’s personal data at the very least equal to this Privacy Policy. 

Above mentioned companies can be located in countries outside of the European Union, including USA, where the level of data protection may not be as complete as in the European Union, including countries on which the European Commission has or has not accepted a decision that confirms that these countries provide an adequate level of personal data protection (in future referenced as: “Third Countries”). 

In case of data transfer into the Third Countries, the Company Transformation Lighthouse will commit to provide adequate safety measures to protect personal data of the user. Adequate safety measures can be used especially with the use of agreements on transfers of personal data that are based on general provisions of data protection accepted by the European Commission or an adequate control authority for data protection and approved by the European Commission. 

User’s rights in relation to personal data

User can demand from Transformation Lighthouse to implement the following user rights:

  1. The right of access and rectification of his personal data;
  2. Right to object to the processing of his personal data for direct marketing;
  3. Right to object the processing of his personal data;
  4. Right to erasure in case: 
  • Personal data is no longer necessary for the reasons mentioned in the upper 3rd article;
  • The user withdraws consent on which processing was based and there is no other legal basis for processing of his personal data;
  • Personal data has been processed without legal basis;
  • Personal data needs to be erased in order to be in accordance with legal requirement imposed to Transformation Lighthouse by law;

5. Right to restrict processing in case: 

  • The user disputes with the accuracy of personal data, i.e. for the period of time that permits Transformation Lighthouse to verify the accuracy of personal data;
  • The processing has no legal basis but the user disapproves the erasure of personal data and demands a restriction of its use instead;
  • Transformation Lighthouse has no more need for the user’s personal data for the purposes mentioned in the upper 3rd article but the user demands the data for establishment, exercise and defence of legal claims.

Any of the above-mentioned claims and/or notifications can be sent by postal mail, phone or e-mail to address: 

Transformation Lighthouse d.o.o.
Cesta IV. Prekomorske 13
5270 Ajdovščina

E-mail: urska@transformation-lighthouse.com
Phone number: 041-289 831 

The claim and/or notice has to include information about name, surname and e-mail address in order to verify if such claim and/or notice has actually originated from the user. 

If the User will send an e-mail without mentioning any other means of communication, the Company Transformation Lighthouse will consider the claims of the user and will communicate with the user by using his user email address.  

 

Duration of the data processing

The processing of user’s personal data will be performed as long as necessary to fulfil the intention of processing for which the personal data was collected and processed, unless the law determines a specific time limit for individual processing. Personal data will be processed within the time limit of a contractual relationship, until the participant cancels his consent to programs or competitions organized by Transformation Lighthouse in case this is the basis for the processing. After the termination of the contract, personal data can be processed in the following manner: 

  1. For the purposes of establishment, exercise and defence of legal claims of the Company Transformation Lighthouse – without intervening with the article d) below;
  2. For the purposes of direct marketing – until the user retracts his consent to such processing or objects to the use of his personal data for purposes of direct marketing; 
  3. To coincide to fulfil legal requirements imposed to the Company Transformation Lighthouse; and
  4. For any legal, regulatory and administrative procedure, including respecting the conclusions and decisions of adequate courts or administration or national bodies to the extent of the law frames.

After the termination of the above-mentioned period, the personal data of the user will be erased. 

 

Functions of social media and providers of payment services third persons

Our website can utilise functions of social media and payment service providers that are controlled by third persons, such as Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter etc. These functions can (i) collect data (name and surname, e-mail, phone number, postal address, date of birth, payment data – credit/debit card number, expiry date, CVV/CVC number and card holder’s name, your IP, pages that you visit on our website) and (ii) can set cookies and use similar technologies that enable correct use of concerned functions. If you are signed into your user account at a third person, the third person will be able to connect the data about your visit on our website with your user account at this third person. Similarly, the third person can record your interaction with these functions as well when you visit Transformation Lighthouse profile on Facebook, LinkedIn, Instagram and Twitter. Your interactions with these functions are regulated by the privacy policy of the third person that provides the function. If you would like to know more about the practise of third persons and their collecting and processing of personal data, read the privacy policy of the third person.

 

Children privacy

Our website is not intended for children under the age of 15. You need to be at least 15 years old to use the website and/or services of the Company Transformation Lighthouse. We do not collect the data of those under the age of 15 consciously. If you are under the age of 15, do not use the services of the Company Transformation Lighthouse and do not send your personal data to us. If you have a child that is under the age of 15 and you are aware that your child has sent his personal data to the Company Transformation Lighthouse, you can contact us at urska@transformation-lighthouse.com or 0038641289831 and demand enforcement of rights to access, rectify, erase, and/or object. 

 

Connections to other websites

Our website can contain connections to external websites. Transformation Lighthouse encourages you to read the privacy and protection policy of such connected external websites where personal data protection practice can differ from ours. Transformation Lighthouse does not take responsibility for collecting, processing, and revealing of data on external websites to which a visitor can access through the website of the Company Transformation Lighthouse. We warn you to read the privacy policies of these external websites before you send them your personal data.

 

Cookies

On its website, Transformation Lighthouse uses cookies to enable to the user access to certain functions and obtain information about website visits. 

For further information about cookies please click here. 

 

Data protection

Maintenance of data protection means providing confidentiality, integrity and accessibility (for authorised purposes) of personal data. Confidentiality means that only people with permission to use the data can access it. Integrity means that personal data must be accurate and suitable for the purpose for which it’s being processed. Accessibility means that authorised users have access to the data if they need it for accredited purposes. According to this, the Company Transformation Lighthouse will provide that adequate measures are accepted which will act against illegal or unauthorised processing of personal data and against accidental loss or damage to personal data. These principles will be implemented with the introduction of adequate safety measures in hardware and software (including physical entry and access system control, locks, alarms, firewalls etc.). The Company Transformation Lighthouse has established procedures and technologies for keeping personal data safe from the point of collection up to the point of erasure. 

 

Rights and legal assets

You can contact us at the following address in case you would have any questions about this Privacy Policy, use of our cookies or our rules on collecting, using, processing, storing, and/or disclosing of personal data: 

Transformation Lighthouse d.o.o.
Cesta IV. Prekomorske 13
5270 Ajdovščina

You can also send us an e-mail to urska@transformation-lighthouse.com or call us on 0038641289831.

In case of violation of rights connected with the processing of personal data, you can appeal to Information Commissioner (Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana or gp.ip@ip-rs.si

For faster and more efficient solutions or answers to your questions on data protection, it is advised you first send the appeal or questions to the Company Transformation Lighthouse before referring to authorities.

 

Changes to Privacy Policy

Transformation Lighthouse can occasionally update this Privacy Policy. We will notify you about significant changes to the Privacy Policy with notifications on our website (https://transformation-lighthouse.com/). In certain cases will will notify you about changes to our Privacy Policy in advance. We will understand your continuous use of website and services of Transformation Lighthouse after such notice as you agreeing with our revised Privacy Policy. We suggest that you regularly check our Privacy Policy in order to be acquainted with all changes. 

We thank you for your trust!

Transformation Lighthouse d.o.o. 

[:sl]

Splošno

Transformation Lighthouse d.o.o. s sedežem v Ajdovščini, Cesta IV. Prekomorske 13, matična številka: 6207359000 (v nadaljevanju: »Transformation Lighthouse«) je upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v okviru te politike zasebnosti.

Transformation Lighthouse zbira in obdeluje osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. 4. 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: »Splošna uredba o varstvu podatkov«) in drugih predpisih, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Kateri osebni podatki se zbirajo in obdelujejo?

Osebni podatki, ki se zbirajo in obdelujejo preko spletne strani, so osebni podatki uporabnikov, ki se registrirajo za udeležbo na dogodku Hackathon in uporabnikov, ki se prijavijo za prejemanje e-novic. Ti osebni podatki vključujejo ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, poštni naslov, datum rojstva, stopnja izobrazbe in življenjepis.

Zakaj se zbirajo in obdelujejo osebni podatki?

Transformation Lighthouse obdeluje osebne podatke uporabnikov za različne namene:

Obdelava osebnih podatkov neregistriranih gostov na spletni strani zaradi prejemanja e-novic

Obdelava naslednjih osebnih podatkov: ime, priimek in elektronski naslov. Zagotavljanje teh osebnih podatkov s strani uporabnika je prostovoljno, vendar predstavlja pogoj za uporabo navedenih storitev. Opustitev posredovanja osebnih podatkov bo imela za posledico, da Transformation Lighthouse uporabniku ne bo mogla zagotoviti dostop do storitev.

Obdelava osebnih podatkov zaradi registracije za udeležbo na dogodku Hackathon

Za namene uporabe storitve za udeležbo na dogodku Hackathon se obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka, poštni naslov, datum rojstva, stopnja izobrazbe in življenjepis. Zagotavljanje teh osebnih podatkov s strani uporabnika je prostovoljno, vendar predstavlja pogoj za uporabo navedenih storitev. Opustitev posredovanja osebnih podatkov bo imela za posledico, da Transformation Lighthouse uporabniku ne bo mogla zagotoviti dostop do storitev.

Obdelava osebnih podatkov za namene neposrednega trženja

Obdelava naslednjih osebnih podatkov: ime, priimek in elektronski naslov se lahko obdelujejo za namene neposrednega trženja preko pošte ali elektronske pošte s strani storitev Transformation Lighthouse, kot npr.: pošiljanje novic in oglasov, pošiljanje elektronskih sporočil, vabila na družabne dogodke in ponovno trženje v socialnih medijih v sodelovanju z drugimi medijskimi ponudniki, kot npr. Facebook ali Google.

Če to zahteva zakon, bo družba Transformation Lighthouse prosila uporabnika, da ji odobri izrecno soglasje za obdelavo njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Uporabnik lahko kadarkoli umakne soglasje tako, da pošlje elektronsko pošto na spodaj navedeni elektronski naslov družbe Transformation Lighthouse ali z uporabo povezave za odjavo od prejemanja informacij o neposrednem trženju, ki je posredovana v vsaki elektronski pošti družbe Transformation Lighthouse, ki vsebuje komunikacijo o neposrednem trženju. Umik soglasja s strani uporabnika ne bo vplival na izvajanje storitev uporabniku in na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njegovim umikom. 

 

Obdelava osebnih podatkov zaradi objave lastnega mnenja ter deljenje objav na družbenih omrežjih.

Uporabniki imajo možnost, da preko družabnih omrežij Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Youtube in Google delijo svoja mnenja, vtise in izkušnje z drugimi zainteresiranimi obiskovalci spletne strani Transformation Lighthouse ter svojimi znanci in stiki na omenjenih družbenih omrežjih. Objava vsakega mnenja ali ocene zadovoljstva s storitvijo od uporabnika zahteva potrditev s strinjanjem delitve vsebine na družbenem omrežju. Zagotavljanje osebnih podatkov s strani uporabnika je prostovoljno, vendar predstavlja pogoj za objavo lastnega mnenja ali deljenje objav na družbenih omrežjih.

Obdelava osebnih podatkov zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti

Osebne podatke uporabnika lahko družba Transformation Lighthouse obdeluje z namenom, da bi izpolnila zakonske obveznosti, ki jih nalagajo oblastni organi. To vključuje zlasti (i) obdelavo informacij o plačilih za storitve, da bi izpolnili davčne in računovodske obveznosti ter (ii) razkritje informacij, ki jih zahtevajo oblastni organi, vključno s sodišči, na podlagi in v obsegu splošno veljavnih določb.

Obdelava osebnih podatkov za namene zakonitih interesov, ki jih zasleduje družba Transformation Lighthouse ali tretja oseba, če tak zakoniti interes ne prevlada nad interesi ali temeljnimi pravicami in svoboščinami uporabnika

Osebne podatke uporabnika lahko Transformation Lighthouse obdeluje za namene uveljavljanja, izvajanja ali obrambe pravnih zahtevkov družbe Transformation Lighthouse, da bi zaščitila pravice in interese družbe Transformation Lighthouse, drugih uporabnikov ali tretjih oseb, ali za namene reorganizacije, vključno s prodajo, združitvijo ali drugo odsvojitvijo poslovanja Transformation Lighthouse, v celoti ali deloma.

Komu posredujemo osebne podatke?

Transformation Lighthouse lahko osebne podatke uporabnika posreduje:

  1. ponudnikom storitev, ki opravljajo storitve za družbo Transformation Lighthouse in omogočajo Transformation Lighthouse, da zagotavlja storitev uporabnikom. Storitve, ki se lahko zahtevajo, so npr.: zagotavljanje infrastrukture in IT storitev, zagotavljanje storitev za stranke, izboljšanje storitev, ki jih izvaja Transformation Lighthouse, ter optimizacija spletne strani. Razen če to ni nujno potrebno ali zahtevano z zakonom, ponudniki storitev niso pooblaščeni, da razkrijejo ali uporabljajo osebne podatke uporabnika za svoje namene, temveč delujejo v imenu in po navodilih Transformation Lighthouse;
  1. ponudnikom storitev, ki opravljajo storitve za Transformation Lighthouse in omogočajo Transformation Lighthouse, da opravlja marketinške dejavnosti, vključno z neposrednim trženjem lastnih storitev in produktov, obdelavo tržnih raziskav in izvedbo statističnih analiz in ponovno trženje preko socialnih omrežij, kot npr. Facebook in Google. Razen če to ni nujno potrebno ali zahtevano z zakonom, ponudniki storitev niso pooblaščeni, da razkrijejo ali uporabljajo osebne podatke uporabnika za svoje namene, temveč delujejo v imenu in po navodilih Transformation Lighthouse;
  1. oblastnim organom, vključno s sodišči, tribunali, regulatorji in drugimi javnimi organi v obsegu, ki je potreben za: (i) izpolnjevanje zakonskih obveznosti, naloženih Transformation Lighthouse; (ii) zaščito in zasledovanje pravic Transformation Lighthouse, pravic drugega uporabnika ali tretjih oseb, vključno s pravicami intelektualne lastnine; (iii) zaščito varnosti Transformation Lighthouse, drugega uporabnika ali tretje osebe.
  1. strankam transakcij, svetovalcem in konzultantom za namene reorganizacije Transformation Lighthouse, vključno s prodajo, združitvijo ali drugo odsvojitvijo poslovanja Transformation Lighthouse, delno ali v celoti in pod pogojem, da bodo tretje osebe zavezane s politiko zasebnosti, ki zagotavlja ustrezno raven zaščite osebnih podatkov uporabnika, ki je vsaj enaka tej Politiki zasebnosti.

Zgoraj navedene družbe se lahko nahajajo v državah izven Evropske unije, vključno z ZDA, kjer raven varstva podatkov morda ni tako celovita kot v Evropski uniji, vključno z državami, glede katerih je Evropska Komisija sprejela ali ni sprejela odločitve, ki potrjuje, da te države zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov (v nadaljevanju: “Tretje Države”).

Družba Transformation Lighthouse se zavezuje, da bo v primeru prenosa podatkov v Tretje Države zagotovila uvedbo ustreznih zaščitnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov uporabnika. Ustrezne zaščitne ukrepe je mogoče uporabiti zlasti z izvajanjem sporazumov o prenosu osebnih podatkov, ki temeljijo na standardnih določbah o varstvu podatkov, ki jih je sprejela Evropska Komisija ali ustrezni nadzorni organ za varstvo podatkov in ki jih je odobrila Evropska Komisija.

Pravice uporabnika v zvezi z osebnimi podatki.

Uporabnik lahko od Transformation Lighthouse zahteva izvajanje naslednji pravic uporabnika:

    1. pravico dostopa in popravka njegovih osebnih podatkov;
    2. pravico prenehati z obdelovanjem njegovih osebnih podatkov v tržne namene;
    3. pravico ugovarjati obdelavi njegovih osebnih podatkov;
    4. pravico do izbrisa njegovih osebnih podatkov, v primeru da:
      1. osebni podatki niso več potrebni za namene, navedene v točki 3 zgoraj;
      2. uporabnik umakne soglasje, na katerem temelji obdelava, in če za obdelavo ne obstaja druga pravna podlaga;
      3. uporabnik nasprotuje obdelavi in ni nobenega prevladujočega zakonitega razloga za obdelavo;
      4. so bili osebni podatki obdelani brez pravne podlage;
      5. osebne podatke je treba izbrisati, da bi bili v skladu s pravno obveznostjo, naloženo Transformation Lighthouse v skladu z zakonom;
    5. pravico do pridobitve omejitve obdelave, v primeru da:
      1. uporabnik izpodbija točnost osebnih podatkov, to je za obdobje, ki omogoča Transformation Lighthouse, da preveri točnost osebnih podatkov;
      2. je obdelava brez pravne podlage, vendar uporabnik nasprotuje izbrisu osebnih podatkov in namesto tega zahteva omejitev njihove uporabe;
      3. Transformation Lighthouse ne potrebuje več osebnih podatkov uporabnika za namene, navedene v točki 3 zgoraj, vendar pa uporabnik zahteva podatke za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Katerakoli od zgornjih zahtev in/ali obvestil se lahko pošlje po pošti, po telefonu ali po elektronski pošti na naslov:

Transformation Lighthouse d.o.o.
Cesta IV. Prekomorske 13
5270 Ajdovščina

E-pošta: urska@transformation-lighthouse.com

Telefonska št.: 041-289 831

Zahteva in/ali obvestilo mora vsebovati podatke o imenu, priimku in elektronskem naslovu, da bi preverili, ali taka zahteva in/ali obvestilo dejansko izvira od uporabnika.

Če bo Uporabnik zahtevo poslal po elektronski pošti in ne bo navedel nobenega drugega načina komuniciranja, bo družba Transformation Lighthouse upoštevala zahteve uporabnika in bo z uporabnikom komunicirala z uporabo uporabniškega elektronskega naslova.

Trajanje obdelave podatkov

Obdelava osebnih podatkov uporabnika se bo vršila dokler je to potrebno za dosego namena obdelave, zaradi katerega so se osebni podatki zbirali in nadalje obdelovali, razen če zakon za posamezne obdelave določa poseben rok hrambe. Osebni podatki bodo obdelani v času trajanja pogodbenega razmerja, do preklica privolitve udeleženca v programih oz. tekmovanjih, organiziranih s strani Transformation Lighthouse, v primeru, da obdelava temelji na tej podlagi. Po prenehanju veljavnosti pogodbe se lahko osebni podatki obdelujejo na naslednji način:

    1. za namene uveljavljanja, izvajanja ali obrambe pravnih zahtevkov družbe Transformation Lighthouse – brez poseganja v točko d) spodaj;
    2. za namene neposrednega trženja – do umika soglasja za takšno obdelavo s strani uporabnika ali ugovarjanja obdelavi osebnih podatkov za namene neposrednega trženja;
    3. za skladnost, da bi izpolnili pravne obveznosti, naložene družbi Transformation Lighthouse; in
    4. za kakršenkoli pravni, regulatorni ali upravni postopek, vključno s spoštovanjem odločb ali sklepov ustreznih sodišč ali upravnih ali vladnih organov v obsegu, ki je dovoljen v skladu z zakonom;

Po poteku zgoraj določenega roka bodo osebni podatki uporabnika izbrisani.

 

Funkcije socialnih medijev in ponudnikov plačilnih storitev tretjih oseb

Naša spletna stran lahko uporablja funkcije socialnih medijev in ponudnikov plačilnih storitev, ki jih upravljajo tretje osebe, kot so Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter itd. Te funkcije lahko (i) zbirajo podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, poštni naslov, datum rojstva, podatke za plačilo – številka kreditne/debetne kartice, datum poteka veljavnosti, številka CVV/CVC in ime imetnika kartice, vaš IP naslov, strani, ki jih obiskujete na naši spletni strani) in (ii) lahko nastavijo piškotke ali uporabijo podobne tehnologije, ki omogočajo pravilno delovanje zadevnih funkcij. Če ste prijavljeni v svoj uporabniški račun pri tretji osebi, bo tretja oseba lahko povezala podatke o vašem obisku na naši spletni strani z vašim uporabniškim računom pri tej tretji osebi. Podobno lahko tretja oseba zabeleži vaše interakcije s temi funkcijami tudi, ko obiščete Facebook, LinkedIn, Instagram in Twitter stran družbe Transformation Lighthouse. Vaše interakcije s temi funkcijami ureja politika zasebnosti tretje osebe, ki nudi to funkcijo. Če želite izvedeti več o praksah tretjih oseb glede zbiranja in obdelave osebnih podatkov, si oglejte pravilnik o zasebnosti tretje osebe.

Zasebnost otrok

Naša spletna stran ni namenjena otrokom, mlajšim od 15 let. Za uporabo spletne strani in/ali storitev družbe Transformation Lighthouse morate biti stari vsaj 15 let. Osebnih podatkov otrok, mlajših od 15 let ne zbiramo zavestno. Če ste mlajši od 15 let, ne uporabljajte storitev družbe Transformation Lighthouse in nam ne posredujte vaših osebnih podatkov. Če imate otroka, mlajšega od 15 let, in ste seznanjeni, da je vaš otrok njegove osebne podatke posredoval družbi Transformation Lighthouse, nas lahko kontaktirate na urska@transformation-lighthouse.com ali 041289831 in zahtevate uveljavitev pravic do dostopa, popravka, izbrisa in/ali ugovora.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest. Transformation Lighthouse vas spodbuja, da pregledate politiko zasebnosti in varnosti od tako povezanih zunanjih spletnih mest, katerih prakse varstva osebnih podatkov se lahko razlikujejo od naših. Transformation Lighthouse ne prevzema odgovornosti za zbiranje, obdelavo ali razkritje podatkov na zunanjih spletnih straneh, do katerih lahko obiskovalec dostopa preko spletne strani družbe Transformation Lighthouse. Opozarjamo vas, da preverite politike zasebnosti teh zunanjih spletnih mest, preden jim posredujete vaše osebne podatke.

  1. Piškotki

Transformation Lighthouse na spletni strani uporablja piškotke, da uporabniku omogoči dostop do določenih funkcij in pridobi informacije o obiskovanju spletne strani.

Za podrobnejše informacije o piškotkih prosim kliknite tu. kliknite.

Varnost podatkov

Ohranjanje varnosti podatkov pomeni zagotavljanje zaupnosti, celovitosti in dostopnosti (za pooblaščene namene) osebnih podatkov. Zaupnost pomeni, da lahko dostopajo samo ljudje, ki imajo dovoljenje za uporabo podatkov. Celovitost pomeni, da morajo biti osebni podatki točni in primerni za namen, za katerega se obdelujejo. Dostopnost pomeni, da je pooblaščenim uporabnikom omogočen dostop do podatkov, če jih potrebujejo za pooblaščene namene. Skladno s tem bo družba Transformation Lighthouse zagotovila, da se sprejmejo ustrezni ukrepi proti nezakoniti ali nepooblaščeni obdelavi osebnih podatkov ter proti naključni izgubi ali poškodbam osebnih podatkov. Ta načela se bodo uveljavila z uvedbo ustreznih varnostnih ukrepov na področju strojne opreme in programske opreme (vključno s fizičnim vnosom in sistemskim nadzorom dostopa, ključavnicami, alarmi, požarnimi zidovi (firewalls) itd.). Družba Transformation Lighthouse ima vzpostavljene postopke in tehnologije za ohranjanje varnosti vseh osebnih podatkov, od točke zbiranja do točke uničenja.

Pravice in pravna sredstva

Če imate kakršnakoli vprašanja o tej Politiki zasebnosti, naši uporabi piškotkov ali naših pravilih glede zbiranja, uporabe, obdelave, hrambe in/ali razkritja osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na naslov:

Transformation Lighthouse d.o.o.

Cesta IV. Prekomorske 13

5270 Ajdovščina

ali nam pošljite elektronsko sporočilo na urska@transformation-lighthouse.com ali nas pokličite po telefonu na 041289831.

V primeru kršitve pravic, povezanih z obdelavo osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu, Zaloška 59, 1000 Ljubljana ali na: gp.ip@ip-rs.si

Zaradi hitrejšega in ugodnejšega reševanja vprašanj varstva podatkov je priporočljivo, da pritožbe ali vprašanja naslovite najprej na družbo Transformation Lighthouse, preden se obrnete na oblastne organe.

Spremembe Politike zasebnosti

Transformation Lighthouse lahko občasno posodobi to Politiko zasebnosti. O pomembnih spremembah v Politiki zasebnosti vas bomo obvestili z obvestilom na naši spletni strani (https://transformation-lighthouse.com/). V nekaterih primerih vas bomo vnaprej obvestili o spremembah naše politike zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani in storitev Transformation Lighthouse po takem obvestilu pomeni, da se strinjate z revidirano politiko zasebnosti. Priporočamo, da redno pregledujete našo Politiko zasebnosti, da zagotovite, da ste seznanjeni z vsemi spremembami.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje!

Transformation Lighthouse d.o.o.

[:]